Hotel „Crni vrh“ – baza kampa Deki5 na Divčibarama

Fudbalski kamp Deki5 i u 2020. godini biće održan istovremeno na dve lokacije. Organizovano je po pet smena u periodu od 19. jula do 22. avgusta. Pored stare baze, hotela „Palisad“ na Zlatiboru, u svojoj trećoj sezoni Kamp Deki5 održaće se i na Divčibarama. Posebnu zanimljivost za kampere koji se opredele za našu novu destinaciju i hotel „Crni vrh“ je činjenica da će fudbalske tajne učiti u domu košarkaškog asa, reprezentativca Srbije, Miloša Teodosića, koji je nedavno zvanično otvorio i pustio u rad pomenuti objekat.

Hotel je smešten u prelepom prirodnom ambijentu, na 980 metara nadmorske visine. Blok B hotela „Crni vrh“ rezervisan je za polaznike kampa Deki5 i raspolaže kapacitetom od 68 soba. Sve sobe imaju francuske balkone, omogućen je direktan pristup restoranu i sportskoj dvorani, uz direktan izlaz na dvorište i plato bazena, kao i na otvorene sportske terene.

Hotel „Crni vrh“ poseduje fudbalski teren, dimenzija 100×50 metara, prekriven veštačkom travom jedne od najnovijih generacija. U sklopu otvorenih terena nalaze se i tri košarkaška odnosno teren za mali fudbal.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova na raspolaganju stručnom timu kampa Deki 5 odnosno našim dragim kamperima biće i multifunkcionalna sportska dvorana zatvorenog tipa sa kombinovanim terenom za razne sportove (košarka, rukomet, odbojka, mali fudbal, itd). U suterenu dvorane smešteni su prateći sadržaji: četiri svlačionice sa tuševima i toaletima, ambulanta, prostorije za trenere i sudije, kao i ostave za sportsku opremu i rekvizite.

Prijateljstvo dva velika sportska asa, Dejana Stankovića i Miloša Teodosića, dobilo je tako novu, lepu stranicu. Na istom mestu, u isto vreme, moći će da se nađu učesnici fudbalskog kampa Deki 5 odnosno košarkaškog kampa Teo4.

Prijavite se na vreme OVDE, broj mesta je ograničen.

Скочи на траку са алаткама