Ona ne propušta kamp Deki5 – bukvalno

Fudbalski kamp Deki5 ima mnogo svojih specifičnosti. Po mnogo čemu razlikuje se ostalih kampova, a pre svega po svojoj koncepciji, pristupu, predanosti trenera, edukativnom sadržaju… Međutim, među brojnim podacima krije se i jedan koji bi mogao da se svrsta u rubriku – verovali ili ne.

Naime, jedan kamper učestvovao je u svim smenama obe sezone kampa Deki5 na Zlatiboru, tačnije u tri smene u premijernom izdanju i svih pet smena prošle godine. Reč je o jednoj devojčici koja je prosto zaljubljena u fudbal – Nađi Knežević.

Nađa ima 14 godina, a fudbal trenira od svoje pete godine. Počela je u školici fudbala Crvena zvezda u Košutnjaku koja je kasnije promenila naziv u DIF. Poslednje četiri godine članica je FK Zemun i igra na poziciji desnog krila. Obožava Dejana Stankovića i pogađate – na kampu će ponovo učestvovati i 2020. godine.

– Oduševljena sam kampom Deki5 i svim sadržajima koje on nudi. Stekla sam mnogo novih prijatelja sa kojima sam u redovnom kontaktu. Divno se družimo i to je možda ono najlepše što fudbal daje. Jedva čekam leto i početak nove sezone kampa Deki5 – poručila je Nađa.

Скочи на траку са алаткама