Prijavi se za kamp Deki5 do kraja godine i osvoji vredan poklon

Fudbalski kamp Deki5 uveliko se priprema za treću sezonu koja će po mnogo čemu nadmašiti sve prethodne. Kamp je na programu od 19. jula do 22. avgusta, a planirano je po pet smena na dve lokacije – u staroj bazi na Zlatiboru u hotelu Palisad i na Divčibarama u novoizgrađenom hotelu u vlasištvu našeg proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića.

Prijave za učešće na kampu su već počele, a za sve one koji rezervišu svoje mesto do 31. decembra 2019. godine obezbeđen je specijaln poklon. Reč je o knjizi – DEJAN STANKOVIĆ.

Monografija kapitena reprezentacije Srbije Dejana Stankovića predstavlja hronologiju jedne izuzetno bogate i uspešne karijere. Od dana kada je kao klinac početkom devedesetih zakucao na vrata jednoga kluba do sjaja u Zvezdi, krune u večnom gradu i kasnije u Milanu, odnosno svih važnih trenutaka u privatnom životu i dresu „tri” reprezentacije „Jugoslavije, SiCG, Srbije”, Dejan Stanković je srušio mnoge rekorde i svojim igrama i ponašanjem postao uzor onima koji sanjaju njegov put.

Luksuzno spakovana i opremljena, obogaćena sa mnoštvom atraktivnih i dinamičnih fotografija, ova monografija je posebna i zbog sadržaja, jer pored Dejanove priče, i drugi pričaju o njemu. Bivši i sadašnji treneri, saigrači, ljudi bez kojih Dejan Stanković ne bi postao ikona srpskog, italijanskog i svetskog fudbala. Imena, izjave i priče Moratija, Murinja, Kranjotija, Antića, Eriksona, Mančinija, Ljupka i Vladimira Petrovića, Ibrahimovića, Mihajlovića, Zanetija, Mijatovića, Vidića, Kivua, Materacija, Totija, Maldinija, Nedveda, Neste, Bokšića, Figa, Cezara i mnogih drugih, čine ovu knjigu posebnom i jedinstvenom.

Скочи на траку са алаткама