Polaznici kampa Deki5 posetili košarkaše Srbije

– Sa krova Srbije na krov sveta – poručio je Dejan Stanković srpskim košarkaškim reprezentativcima i poželeo im mnogo sreće na predstojećem Svetskom prvenstvu koje se održava u Kini. Košarkašku reprezentaciju Srbije koja se na Kopaniku priprema za Mundobasket pred jedan od treninga posetili su polaznici fudbalskog kampa Deki5, a predvodio ih je naš nekadašnji fudbalski reprezentativac i bivša zvezda Intera, Lacija i Crvene zvezde. Oduševljeni mališani su imali priliku da se druže sa našim najboljim košarkašima, ali i da se na kratko okušaju u igri pod obručima u društvu Teodosića, Raduljice, Bjelice i ostalih igrača.

– Sa predsednikom Košarkaškog saveza Predragom Danilovićem i selektorom Sašom Đorđevićem me veže dugogodišnje prijateljstvo. Iskoristio sam priliku da ih posetim – kaže Stanković i dodaje:

– Dečiji osmesi i njihovo zadovoljstvo zbog boravka na kampu su nam najvažnija misija. Želja nam je da ovi mališani sa kampa Deki5 ponesu uspomene za ceo život. Takođe, znam koliko su ove uvodne pripreme igračima teške i zato smo poželeli da im pružimo podršku. Siguran sam da će za decu ovo biti nezaboravno iskustvo, a drago mi je da su i naši košarkaši uživali u druženju sa mališanima – zaključio je Stanković.

Скочи на траку са алаткама