Trofejni vaterpolisti gosti kampa Deki5

Dejan Savić i Filip Filipović na fudbalskom terenu. U istom dresu – fudbalskog kampa Deki5. Vaterpolisti koji su osvojili sve što se moglo osvojiti i ispisali neke od najznačajnijih stranica srpskog sporta bili su na Zlatiboru u društvu Dejana Stankovića i polaznika pete smene njegovog kampa koji je i ove godine okupio veliki broj poznatih ličnosti. Posle košarkašakih reprezentativaca, legendi FK Partizana Ilića i Lazovića, popularnih glumaca mališani su imali priliku da mnogo toga čuju i nauče od selektora i kapitena vaterpolo reprezentacije koja je poslednjih nekoliko godina u kontinuitetu beleželila vrhunske rezultate i radovala naciju.

– Ono što mogu sa sigurnošću da vam kažem je da na leđima nosite najbolji broj – u svom stilu prokomentarisao je Savić „peticu“ koju je nosio na kapici tokom svoje bogate igračke karijere. Zanimljivo je da se među polaznicima kampa našao i sin Filipa Filipovića, Vuk. Bio je najmlađi na terenu, ali to ga nije omela da se sjajno zabavi:
– Na pravom ste mestu, jer boljeg učitelja od dejana Stankovića ćete teško pronaći. Privilegovani ste učešćem na ovom kampu, jer verujte mi na reč, organizacija je na izuzetnom nivou. Volite fudbal, bavite se sportom, ali nipošto nemojte da zanemarite školu i obrazovanje, jer će vam to mnogo značiti u životu – poručio je Filip Filipović.

Dejan Stanković izrazio je veliku zahvalnost svojim velikim prijateljima Savuću i Filipoviću na poseti i potom dodao:
– Znam koliko sve ovo znači ovoj deci i zaista me raduje kad vidim njihovo ogromno uzbuđenje što su u prilici da se druže sa takvim sportskim veličinama. Želja nam je da mališanima približimo i predstavimo vrhunske sportiste, velike ljude kao što su Deki i Fića, da im oni budu uzori, njihova dostignuća motivacija, jer sam uveren da sve to može i te kako pozitivno da utiče na sve njih – rekao je Dejan Stanković.