Počela druga sezona kampa Deki5

Druga sezona kampa Deki5 je počela. Zahvaljujući velikom interesovanju, koje je posledica izuzetno predanog rada svih trenera i menadžmenta na kampu, Deki5 se ove godine održava na dve lokacije – Zlatibor i Kopaonik, sa ukupno osam smena.

Dobitna kombinacija nije menjana, pa je tako koncept kampa Deki5 ostao isti. Akcenat je pre svega na druženju i igri. Kao i prethodne sezone, obezbeđeni su vrhunski uslovi za smeštaj i trening, kao i veoma kvalitetna sportska oprema, a pažljivo se i vodi briga o pravilnoj sportskoj ishrani. Takođe, predviđene su brojni zabavni i edukativni sadržiji koji kamp Deki5 definitivno razlikuje od drugih.

Ono što je posebna čar kampa Deki5 je činjenica da polaznici kampa imaju priliku da se upoznaju, druže i čuju mnogo korisnih saveta od poznatih i veoma uspešnih sportista. Tako su ove godine posetu kampu najavili Predrag Mijatović, Vesli Snajder, Saša Ilić, Nenad Milijaš, selektor naših vaterpolista Dejan Savić, zatim naši košarkaški reprezentativci, poznati glumci…

– Dečiji osmesi i njihovo zadovoljstvo zbog boravka na kampu su nam najvažnija misija. Želja nam je da ovi mališani sa kampa Deki5 ponesu uspomene za ceo život. U tome smo uspeli prošle sezone i nema razloga da to ne ponovimo i ove godine. Moj tim i ja smo se potrudili da organizacija bude na najboljem mogućem nivou i zato ćemo učini sve da na Zlatiboru i Kopaoniku svi zajedno uživamo – poručio je Dejan Stanković.

Скочи на траку са алаткама