Deki5 kreće iz Pežoa

Održavanje 54. Salona automobila u Beogradu poslužilo je kao idealna prilika za ozvaničenje partnerstva izmedju “EUROIMPEX AUTOGROUP” – a i Internacionalnog Fudbalskog kampa Dejana Stankovića – “Deki 5”. Proslavljeni srpski fudbaler i dugogodišnji reprezentativac naše zemlje u drugoj sezoni druženja I rada sa decom imaće podršku renomiranog francuskog proizvođača automobila “Pežo”. Ekskluzivni uvoznik Pežoa za Srbiju “Euroimpex autogroup” na raspolaganje će kampu Dejana Stankovića staviti premium modele, poput novog 5008.

– Pre svega želim da se zahvalim Pežou što je prepoznao naš rad i inicijativu koju smo prošle sezone započeli sa fudbalskim kampom Deki5. Partnerstvom sa Euroimpeksom spojio sam svoja tri zadovoljstva u mom životu: fudbal, automobile i rad sa decom. Činjenica da novi partner kampa “Deki 5” u ponudi  imaju premium modele koji počinju mojom “peticom” (508 i 5008) samo je onaj mali ukras na celu priču koja će, uveren sam, biti uspešna i dugotrajna. Moji kamperi i ja, kao I svi ljudi uključeni u organizaciju kampa Deki 5, potrudićemo se da radom, trudom i ponašanjem tokom održavanja kampa na Zlatiboru i Kopaoniku opravdamo poverenje koje nam je ukazao renomirani partner – istakao je Dejan Stanković, i potom najavio drugu sezonu kampa Deki5 koja počinje 21. jula.

– Cilj kampa je da imamo zdravu, srećnu i nasmejanu decu. Krenuli smo prošle godine kao pilot projekat, a sada je to preraslo u nešto mnogo više. Veoma smo posvećeni radu na kampu, jer smo videli da to prija deci, ali i meni lično, jer sam se prepoznao u svemu tome, a pre svega u radu sa mališanima. Video sam njihov osmeh i veliko zadovoljstvo prošlog leta tako da smo ove godine podigli lestvicu. Naš zadatak je da sve polaznika kampa ugostimo što bolje i lepše, kako na Zlatiboru tako i na Kopaoniku – konstatovao je Stanković.

U ime Euroimpeks auto grupe o ozvaničenju saradnje sa fudbalskim kampom “Deki 5” govorio je Nemanja Živojinović, direktor marketinga.

– Renome i ugled Dejana Stankovića koji smo zapamtili tokom njegove sportske karijere najbolja su garancija da poslovne aktivnosti koje preuzima imaju ozbiljnost, profesionalizam i kvalitet. Mnogo toga lepog smo čuli o njegovom kampu i zato je partnerstvo logična posledica za nas. Pežo je kao brend sinonim uspešnosti, pouzdanosti i kvaliteta, baš kao i “Deki 5”. U ovom slučaju, sve to ukrašeno je i Dejanovim ljudskim kvalitetima. Kao kompanija u kojoj važno mesto zauzima društveno-odgovorno poslovanje, partnerstvo sa kampom “Deki 5” bilo je za nas prilika koja se ne propušta – naglasio je Živojinović.